Afvoer Ontstoppen
Almelo

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Almelo

Afvoer Ontstoppen Almelo? Het is heel erg vervelend wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer. Afvoerverstoppingen doen zich voor in allerlei soorten en maten. Het kan zijn dat uw gootsteen in de keuken niet meer doorspoelt of dat het water niet meer wil weglopen uit uw bad.

Geen zorgen. Ontstoppingsdienst Almelo kan u hiermee helpen! Wij beschikken over het nieuwste apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen. Uw verstopping is binnen no-time verholpen!

In veel gevallen is het lastig om zelf een verstopping te verhelpen. Wij begrijpen goed dat u graag hulp wilt krijgen bij het verhelpen van de verstopping.

Wilt u een afspraak maken om uw verstopping te verhelpen? Bel nu vrijblijvend met 0546 202 621 om uw klus te bespreken met een collega van Ontstoppingsbedrijf Almelo. Afvoer Ontstoppen Almelo staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Almelo Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Almelo

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0546 202 621

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Almelo. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Almelo.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Almelo

Heeft u een ander probleem met de afvoer? Ontstoppingsdienst Almelo is ervan overtuigd dat wij voor elk afvoerprobleem een oplossing hebben.

Daarnaast kan Ontstoppingsbedrijf Almelo u ook helpen met een rioolinspectie of rioolreiniging. Zo weet u zeker dat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee en wordt de kans op een nieuwe verstopping geminimaliseerd.

Tot slot kunt u ons ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van riolering. Dus heeft u een leidingbreuk of een verzakt riool, wij helpen u graag.

Wilt u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo voor een afspraak via 0546 202 621. Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Almelo
Gootsteen Verstopt Almelo

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Almelo
Almelo Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Geen enkele verstopping is gelijk. Het ontstaan van verstoppingen is vaak proces dat erg kan verschillen. Toch zien we dat een verstopping in de meeste gevallen begint met een kleine ophoping. Vaak is dit vuil dat vast blijft zitten in de afvoer.

In het begin zul je dit niet door hebben. Het water kan er immers gewoon nog langs. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan.

Er komt een moment dat u geen gebruik meer kunt maken van uw riool. Op dat moment zit uw riool dus volledig verstopt.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo op 0546 202 621. Wij helpen u graag!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Mensen willen vaak zo snel mogelijk van hun verstopping af komen. Daarnaast zorgt u ook dat de schade zo klein mogelijk blijft, wanneer u snel de verstopping verhelpt.
In sommige gevallen bent u zelf in staat uw afvoer te ontstoppen. Er zijn tientallen manieren waarop u mogelijk de verstopping in uw afvoer kan verhelpen. Dit maakt het lastig te bepalen wat nou de uitgelezen methode is om een verstopping te verhelpen.

Lang verhaal kort: de perfecte ontstoppingsmethode die elke verstopping kan verhelpen is er niet. Elke verstopping is anders. Daardoor vraagt elke verstopping ook een andere ontstoppingsmethodes.

De ene verstopping vraagt een methode die de verstopping forceert, de andere een methode die de verstopping terughaalt. Het is belangrijk om per verstopping te bekijken wat de perfecte manier is om uw verstopping te verhelpen.

Vindt u het fijner om uw afvoer te laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo om uw situatie te bespreken. Dit kan op 0546 202 621.

Ontstoppen Afvoer Almelo
Verstopping Afvoer Almelo
Afvoer Ontstopping Almelo
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Almelo

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Het merendeel van de afvoeren is voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals die op een afvoer wordt gemonteerd als stankafsluiter. U herkent dit waarschijnlijk uit de afvoer van uw gootsteen, hoogst waarschijnlijk te vinden in het keukenkastje onder uw gootsteen.

Het komt regelmatig voor dat een sifon verstopt zit met vet, olie, etensresten, haren, zeepresten of ander vuil. In veel gevallen is een verstopping in een sifon eenvoudig te verhelpen. Heeft u het idee dat de verstopping zich hier bevindt? Probeer dan het volgende.

Draai de sifon van de afvoer los. Wanneer u ziet dat er vuil in de sifon zit, raden wij u aan dit eruit te halen. Spoel de sifon vervolgens goed door onder een warme kraan. De schone sifon kan weer vastgedraaid worden om te kijken op het probleem opgelost is.

Probleem opgelost? Als het water weer goed doorloopt is het aan te raden om de warme kraan nog even te laten lopen. Zo kunt u eventuele resten die nog in de afvoer zitten wegspoelen.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping in uw afvoer, is het gebruik van een ontstoppingsveer zeker een goede methode.
Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Zorg wel dat u beheerst te werk gaat om onnodige schade te voorkomen. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten.

Spoelt het water direct weer goed weg? Dan weet u dat de verstopping succesvol is verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. De ontvettende werking van de soda zorgt ervoor dat ook het laatste vastzittende afval loskomt van de afvoerwanden.

Almelo Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Almelo Veermachine
Wc Verstopping Almelo
Ontstoppingsbedrijf Almelo

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Op het moment dat je te maken hebt met ee flinke verstopping, is het gebruik van een ouderwetse plopper een goede methode die zeker het proberen waard is.
Dit is een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein.

Om een plopper effectief te kunnen gebruiken moet het rubber van de plopper goed aansluiten en volledig over de verstopte afvoer heen zitten. Door de plopper op een neer te bewegen, creëert u zuigkracht. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen, voordat er pas beweging in de verstopping komt. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt.

Let wel goed op! Bij deze methode moet u goed oppassen dat u de plopper zonder veel kracht op de afvoer drukt. Op het moment dat u dit wel doet bestaat de kans dat u onnodige schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Op het moment dat de verstopping verholpen is, raden wij u altijd aan deze nog een keer door te spoelen met emmer warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt, zodat u weer volledig gebruik kunt maken van uw afvoer.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een ontstopping met soda (ook wel zuiveringszout genoemd) zeer goed werkt op het moment dat de verstopping is ontstaan door vethoudende objecten in uw gootsteen of wasbak. U kunt hierbij denken aan resten van zeep, eten of vet.

Een belangrijke reden waarom wij deze methode aanraden is dat dit een zeer goedkope methodes is. Daarnaast komen weinig risico’s bij kijken! Met deze methode maakt u het probleem vaak niet erger.

Vul een grote emmer met warm water en gooi hier een aantal scheppen soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Laat dit een nachtje intrekken en spoel de afvoer dan door met een grote emmer warm water.

Functioneert de afvoer volledig naar behoren? Spoel de afvoer dan nog enige tijd door met warm water. Op deze manier zorgt u ervoor dat ook de laatste resten die nog in de afvoer zitten weggespoeld worden.

U kunt er ook voor kiezen om de verstopping te laten verhelpen door een ervaren ontstopper. Neem in dat geval contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo via 0546 202 621.

Ontstoppen Gootsteen Almelo
Gootsteen Verstopping Almelo
Afvoer Ontstoppingsdienst Almelo
Loodgieter Almelo

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u de afvoer verstopping nog niet weten te verhelpen? Neem dan gerust contact op! Wij zijn nu al meer dan 30 jaar actief in dit vak. In al die jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze monteurs zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarbij hebben ze de beschikking over het nieuwste apparatuur en gereedschappen. Hiermee kunnen zij elke verstopping binnen no-time verhelpen.

Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Almelo op 0546 202 621. Wij helpen u graag!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Almelo
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Almelo rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0546 202 621

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Almelo

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Almelo

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Almelo!

Afvoer Ontstoppen Almelo

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Almelo

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Almelo

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Almelo

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Almelo

Ontstoppingsbedrijf Almelo is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo via 0546 202 621.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Almelo te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Almelo, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0546 202 621. Ontstoppingsbedrijf Almelo staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0546 202 621.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0546 202 621. Ontstoppingsdienst Almelo staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Almelo voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Almelo staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Almelo. U kunt ons bereiken voor 0546 202 621.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Almelo via 0546 202 621.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0546 202 621. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Almelo uit?
Ontstoppingsbedrijf Almelo ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0546 202 621 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Almelo.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Almelo bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Almelo en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Almelo? Neem dan gerust contact op via 0546 202 621. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.